Caută
Toate Categoriile
  Menu Close

  NESCAFE 3 IN 1 ZAHAR BRUN 17 G

  Nescafe 3 In 1 Zahar Brun 17 G
  SKU: 59462439
  0,80 RON
  i h

  Informatii produs
  NESCAFE 3in1 Zahar Brun iti ofera intr-un plic savoarea perfect balansata a cafelei cu dulceata delicate a zaharului brun si gust de lapte.Savureaza aceasta cafea bogata cu gust de lapte, desavarsita de dulceata zaharului brun, oricand si oriunde te-ai afla.NESCAFE 3in1 Zahar Brun, combina cafeaua cu gust distinct. NESCAFE, cu o cantitate perfecta de zahar brun si gust de lapte, pentru o experienta a cafelei ideala, de fiecare data. Cafea perfect balansata cu gust de lapte si zahar brun. Strat delicat de spuma care amplifica gustul cafelei. Ambalat la plic, iti ofera cafeaua preferata oricand si oriunde te afli. Contine cafea naturala Nescafe.
  CARACTERISTICI GENERALE

  Ingrediente Zahar, sirop de tapioca, ulei vegetal total hidrogenat (ulei din samburi de palmier), zahar brun (10,34%) cafea instant (10,3%), corectori de aciditate (citrati de sodiu, fosfati de potasiu, polifosfati, trifosfati), proteina din lapte, sare, emulgatori (mono- si digliceride ale acizilor grasi, esteri ai acizilor mono- si diacetil tartric cu mono- si digliceridele acizilor grasi) arome, antiaglomerant (dioxid de siliciu).
  Cantitate neta (kg/buc/l) 0.017
  Tara origine Romania
  Subcategoria Cappuccino, mixuri
  Alergeni Poate contine urme de varietati de nuci.
  Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la loc curat, uscat si racoros.
  Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) Puneti continutul plicului intr-o cana. Adaugati 180 ml apa incalzita in cana. Amestecati bine.
  VALORI NUTRITIONALE

  Valoare nutritiva 431 kcal/100 g
  Proteine 1.5 g/100 g
  Lipide 13.1 g/100 g
  Glucide 74.6 g/100 g
  Fibre alimentare 3.1 g/100 g
  Sodiu 0.8 g/100 g
  Brand: Nescafe

  *
  *
  *